"Подарите своей женщине на 8 марта букет свежесрезанных [украинских] шевронов": Відома агент-провокатор "руского міра" по-дурному потрапила до рук нашої контррозвідки (відео)

Палка українофобка та обожнювачка "руского міра" приїхала до Херсону отримувати український біометричний паспорт, на всяк випадок

Затримана Еліна Борозенна знаходиться на "службі" в так званому "міністерстві держбезпеки" "ДНР" на посаді "молодшого лейтенанта". Після затримання зізналася, що займалася інформаційною підтримкою ідеї "ДНР". Свою злочинну діяльність сприймає досить легковажно, гадаючи, що це все просто гра на камеру, зазначають Патріоти України.

Як говориться в повідомленні, працювати на "спецслужбу" бойовиків жінку переконав чоловік, Іван Борозенний - колишній офіцер МВС України в Криму, який зрадив присягу і став агентом ФСБ.

Сімейну пару з Криму направили в Донецьк на посилення місцевих структур. Результатом їх роботи стали численні агітки, які повинні були б переконати населення вступати до лав збройних формувань окупантів. Зокрема, і такі: "Чоловіки, які воюють за Новоросію! Подаруйте своїм жінкам на 8 березня не букет квітів, а букет свіжозрізаних шевронів. Не ріжте вуха, зрізайте шеврони!".

В Херсон сепаратистка приїхала, щоб оформити закордонний паспорт. "Скажімо так, він відкриває ширші можливості, спрощує процедури переміщення", - пояснила зрадниця. За її словами серед бойовиків чимало таких, хто так само, як вона, отримує або вже отримав українські документи.

Джерело

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...